Fotograaf Amsterdam

Welkom bij Erik Verheggen Fotografie, uw fotograaf in Amsterdam en omgeving voor bedrijven en particulieren. Kenmerkend voor mijn werkwijze is een grondige voorbereiding en oog voor detail. Zo krijgt u de foto(‘s) die u zoekt.

Fotografie voor bedrijven

Uw doel is het uitgangspunt. Niets meer en niets minder. Helder advies, duidelijke afspraken en snelle resultaten. Dat mag u verwachten van bedrijfsfotografie door Erik Verheggen.

Street View trusted

Op de pagina Fotografie voor bedrijven treft u uitgebreide informatie en diverse voorbeelden. Ik beschik over een eigen studio in Amsterdam (Osdorp) en ben inzetbaar in de ruime omgeving van Amsterdam.

Alle bedrijven zijn welkom! Van multinational tot startende webshop, iedereen krijgt de foto’s die hij/zij wenst.

Als vertrouwde Street View fotograaf kan ik uw bedrijf op Google Street View zichtbaar maken. 

Fotografie voor particulieren

Een persoonlijke benadering van uw particuliere fotografie opdracht is wat u van mij mag verwachten. Denk bijvoorbeeld aan woningfotografie wanneer u uw huis wilt verkopen. Of een mooi portret van uzelf, uw gezin of vriendengroep. Ook voor uw huwelijksreportage of voor het fotograferen van een ander feest, bent u bij Erik Verheggen Fotografie aan het juiste adres.

Fotografie kan in mijn studio in Amsterdam (Nieuw-West, Osdorp de Aker), bij u thuis, of op locatie. 

Op de pagina Fotografie voor particulieren treft u uitgebreide informatie en diverse voorbeelden.

Foto’s in zeer hoge resolutie

Vanaf nu is het mogelijk om foto’s in een zeer hoge resolutie van maar liefst 50 megapixels te krijgen. Ideaal voor gedetailleerde vergrotingen van twee meter, of zelfs nog meer!

Kunst

Bent u kunstenaar en wilt u uw werk professioneel laten fotograferen, bijvoorbeeld voor verkoop? Fotografie van toneelkunsten? Bent u op zoek naar fotografie-kunst als decoratie? Bekijk de pagina kunstfotografie voor informatie en voorbeelden.

 

Kijk rustig rond op deze site of neem nu contact op via telefoon 06 16 47 56 52 of e-mail erik@erikverheggen.nl!

 

Werkgebied

Ik ben werkzaam in Amsterdam, Badhoevedorp, Schiphol, Lijnden, Zwanenburg, Halfweg, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Weesp, Zaanstad en omgeving. Maar ook wanneer u in een andere plaats een fotograaf nodig heeft, ben ik u graag van dienst.
Wacht niet langer en neem nu gelijk contact op via telefoon 06 16 47 56 52 of e-mail erik@erikverheggen.nl!