Beursfotografie

U investeert veel geld voor een perfecte presentatie tijdens een beurs. Professionele foto’s zijn een mooie herinnering aan de hectische dagen op de beurs. En foto’s zijn perfect om in contact te blijven met uw bezoekers. Ook voor uw medewerkers zijn foto’s een leuke herinnering.

Ik heb ruime ervaring in het maken van foto’s van de stand, de bezoekers, een groepsfoto van alle medewerkers of een speciaal klanten-evenement. Neem nu contact op als u een afspraak wilt maken.

 

Normaal gesproken worden de foto’s snel geleverd, zodat u ze nog tijdens het evenement op social media kunt gebruiken. Als zelfstandig fotograaf ben ik gewend flexibel te zijn met mijn arbeidsuren. Dus ook ’s morgens vroeg, in het weekend en ’s avonds ben ik beschikbaar.

Iedere beurs en iedere beurslocatie hebben hun eigen mediabeleid. Meestal dient vooraf toestemming gevraagd te worden om foto’s te kunnen maken. Soms gelden bovendien beperkingen t.a.v. de tijden waarop een fotograaf aanwezig mag zijn. Daarom is het wenselijk om tijdig contact te hebben. Vaak heeft de standbouwer als de juiste contacten om ook buiten de reguliere beurstijden toegang te krijgen en zo de perfecte standfoto’s te kunnen maken.

Last minute

Op het laatste moment een fotograaf nodig? Geen probleem. Neem telefonisch contact op en wellicht kan ik u van dienst zijn.

Bel nu !

+31 6 16 47 56 52