360 graden bedrijfspresentatieBlijf ook in tijden van corona zichtbaar voor uw klanten! Bijvoorbeeld met een virtuele rondleiding. Musea and kunstgaleries gebruiken deze manier van presenteren al volop. Maar ook voor winkels is het een perfecte manier om klanten (virtueel) naar binnen te halen.

De basis is een virtuele rondleiding met 360-graden foto’s, zoals hier te zien is bij Khasto in Amsterdam:
(draai ook eens naar beneden!)

Vervolgens kunnen diverse interactieve elementen worden toegevoegd. Bijvoorbeeld informatie bij bepaalde producten met een link om direct naar de bestelpagina te gaan. Of een speurtocht. Er zijn talloze mogelijkheden!

Een voorbeeld van een virtuele rondleiding met interactieve informatie is deze van RUIS in Nijmegen:

Het maakt niet uit hoe groot uw pand is. In deze grote showroom van Seat and Sofas in Zaltbommel is de tour dusdanig vormgegeven dat de bezoeker de hele showroom doorloopt:

Juist nu!

Waarschijnlijk heeft u het begin van de coronatijd goed opgeruimd en onderhoud gepleegd. Alles staat er weer spic en span bij. Het ideale moment om alles goed vast te leggen!

Voor de culturele sector heeft de gemeente Amsterdam subsidie beschikbaar voor het maken van kunstprojecten. Virtuele tours worden hier expliciet ook bij genoemd. Zie het snelloket van de gemeente Amsterdam voor nieuwe kunstprojecten tijdens de coronacrisis.  

 

Meer weten of direct een afspraak maken?

Profiteer nu van de verlaagde prijzen! Een interactieve virtuele rondleiding is nu al mogelijk vanaf  € 299,- !

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via email (erik@erikverheggen.nl), telefoon (06 16 47 56 52). Of kijk hier verder voor uitgebreide informatie en diverse voorbeelden.

Overige fotografie

Ook voor overige fotografie ben ik beschikbaar, mits het binnen de kaders van de anderhalvemetersamenleving past.

Klik hier voor een overzicht van de fotografie waarmee ik u graag van dienst ben.