360 graden bedrijfspresentatieDoor corona werden bedrijven die hun online zichtbaarheid niet op hadden met de neus op de feiten gedrukt. En velen hebben daarvan geleerd.

Zorg er nu voor dat jouw online zichtbaarheid up to date blijft. Bijvoorbeeld met een virtuele rondleiding. Musea and kunstgaleries gebruiken deze manier van presenteren al volop. Maar ook voor winkels is het een perfecte manier om klanten (virtueel) naar binnen te halen.

De basis is een virtuele rondleiding met 360-graden foto’s, zoals hier te zien is bij Khasto in Amsterdam:
(draai ook eens naar beneden!)

Vervolgens kunnen diverse interactieve elementen worden toegevoegd. Bijvoorbeeld informatie bij bepaalde producten met een link om direct naar de bestelpagina te gaan. Of een speurtocht. Er zijn talloze mogelijkheden!

Een voorbeeld van een virtuele rondleiding met interactieve informatie is deze van RUIS in Nijmegen:

Het maakt niet uit hoe groot uw pand is. In deze grote showroom van Seat and Sofas in Zaltbommel is de tour dusdanig vormgegeven dat de bezoeker de hele showroom doorloopt:

Meer weten of direct een afspraak maken?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via email (erik@erikverheggen.nl), telefoon (06 16 47 56 52). Of kijk hier verder voor uitgebreide informatie en diverse voorbeelden.

Overige fotografie

Na het maken van 360-graden foto’s kan van de gelegenheid gelijk gebruik gemaakt worden om ook nog een aantal “gewone” foto’s te maken. Altijd handig om de foto’s die op Google Maps en Google Street View ook gelijk te updaten.

Klik hier voor een overzicht van de fotografie waarmee ik u graag van dienst ben.