De fotograaf

Erik Verheggen, fotograafMijn opa was een zeer verdienstelijk amateurfotograaf. Mijn vader ook. Je kon het zo gek niet verzinnen, of hij had zijn fototoestellen bij zich. Destijds waren dat er natuurlijk twee. Eén voor foto’s en één voor dia’s. Vanuit dat laatste is hij uiteindelijk gespecialiseerd in de volledige productie van hoogwaardige audiovisuele presentaties. En ook mijn broer, Marcel Verheggen, is ondertussen al vele jaren professioneel fotograaf. Fotografie zit bij de familie Verheggen dus duidelijk in de genen.

Na de HTS opleiding Procestechniek ben ik eerst 10 jaar actief geweest in verkoop en advies op diverse technische gebieden. Vervolgens heb ik zes jaar personeelsbemiddeling gedaan. Ondertussen ontwikkelde de fotografie zich in sneltreinvaart, met name door de komst van betaalbare digitale spiegelreflexcamera’s in het begin van de jaren 2000. Deze nieuwe digitale technieken brachten mijn persoonlijke ontwikkeling als fotograaf in een stroomversnelling.

In 2007 ben ik als beroepsfotograaf gestart. Bewust heb ik gekozen voor fotografie ten behoeve van het bedrijfsleven. Door mijn eerdere werkervaring ben ik een prima gesprekspartner voor alle betrokken afdelingen. Dit levert een fotografie-concept op, waarin commerciële, technische en overige belangen allen tot hun recht komen. Creativiteit zet ik alleen in wanneer dat past binnen het doel van de opdracht. Voorop staat dat u beeldmateriaal krijgt, waarmee u uw doelen kunt realiseren. En wanneer daarbij ruimte is voor creativiteit, ga ik daar graag in mee.

In een persoonlijk gesprek vorm ik me graag een beeld van uw behoeften op fotografisch gebied.

Na vele jaren in de hoofdstad actief te zijn geweest, ben ik in 2022 teruggekeerd naar mijn roots in Hoogerheide. Hier richt ik mij weer volledig op fotografie voor bedrijven. Zowel tijdens kantoortijden als daarbuiten ben ik u graag van dienst.

Heeft u een fotograaf nodig? Neem vooral contact op!