In de loop der jaren heb ik honderdduizenden foto’s gemaakt. En daar zitten een aantal foto’s tussen die zo mooi zijn, dat ik ze graag aanbied als “Foto aan de muur”.

Ik ben nog maar net begonnen om de pareltjes uit mijn collectie te vissen. Op deze pagina staan er alvast een paar.

Een foto precies voor jou op maat

Alle foto’s kan ik nog voor je aanpassen, zodat ze perfect passen bij jou aan de muur. Bijvoorbeeld door een uitsnede te maken (voor zover dat artistiek gezien verantwoord is natuurlijk). Of door de foto in zwartwit om te zetten. Maar ook meer geavanceerde bewerkingen, zoals duotone, sepia enzovoort, is allemaal bespreekbaar. Neem vooral contact op met je wensen! En voor je het weet heb je een unieke “Erik Verheggen” aan de muur!

Voorbeeld van foto "Rijksmuseum bij nacht" aan de muur

Diverse afmetingen en materialen

 

 

Binnenkort worden nog veel nieuwe foto’s toegevoegd!