Fotograaf Amsterdam

Fotograaf Amsterdam

Welkom bij Erik Verheggen Fotografie, uw fotograaf in Amsterdam en omgeving voor bedrijven en particulieren. Kenmerkend voor mijn werkwijze is een grondige voorbereiding en oog voor detail. Zo krijgt u de foto(‘s) die u zoekt.

Fotografie voor bedrijven

Uw doel is het uitgangspunt. Niets meer en niets minder. Helder advies, duidelijke afspraken en snelle resultaten. Dat mag u verwachten van bedrijfsfotografie door Erik Verheggen.
Op de pagina Fotografie voor bedrijven treft u uitgebreide informatie en diverse voorbeelden. Ik beschik over een eigen studio in Amsterdam (Osdorp) en ben inzetbaar in de ruime omgeving van Amsterdam.

Fotografie voor particulieren

Een persoonlijke benadering van uw particuliere fotografie opdracht is wat u van mij mag verwachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woningfotografie wanneer u uw huis wilt verkopen. Of een mooi portret van uzelf, uw gezin of vriendengroep. Dat kan in mijn studio in Amsterdam (Osdorp), bij u thuis, of op locatie. Vanzelfsprekend bent u voor uw huwelijksreportage ook bij Erik Verheggen Fotografie aan het juiste adres.
Op de pagina Fotografie voor particulieren treft u uitgebreide informatie en diverse voorbeelden.

Kunst

Bent u kunstenaar en wilt u uw werk professioneel laten fotograferen, bijvoorbeeld voor verkoop? Fotografie van toneelkunsten? Bent u op zoek naar fotografie-kunst als decoratie? Bekijk de pagina kunstfotografie voor informatie en voorbeelden.

Foto’s in zeer hoge resolutie

Vanaf nu is het mogelijk om foto’s in een zeer hoge resolutie van maar liefst 50 megapixels te krijgen. Ideaal voor gedetailleerde vergrotingen van twee meter, of zelfs nog meer!

 

Kijk rustig rond op deze site en neem daarna vooral contact op met al uw vragen.
Ook om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

 

Werkgebied

Ik ben werkzaam in Amsterdam, Badhoevedorp, Schiphol, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Weesp, Zaanstad en omgeving. Ook in andere plaatsen ben ik u vanzelfsprekend graag van dienst.