Fotograaf voor RAI Amsterdam

U investeert veel geld voor een perfecte presentatie tijdens een beurs of evenement op de RAI Amsterdam. Professionele foto’s zijn een mooie herinnering aan de hectische dagen op de beurs. En foto’s zijn perfect om in contact te blijven met uw bezoekers. Ook voor uw medewerkers zijn foto’s een leuke herinnering.

Als Amsterdamse fotograaf ben ik vaak in de RAI. Voor het maken van foto’s van de stand, de bezoekers, een groepsfoto van alle medewerkers of een speciaal klanten-evenement. Neem nu contact op als u een afspraak wilt maken.

 

Normaal gesproken worden de foto’s snel geleverd, zodat u ze nog tijdens het evenement op social media kunt gebruiken. Als zelfstandig fotograaf ben ik gewend flexibel te zijn met mijn arbeidsuren. Dus ook in het weekend en ’s avonds ben ik beschikbaar.

Bij de RAI ben ik bekend als fotograaf. Hierdoor heb ik toegang tot de meeste evenementen. Er zijn echter enkele organisatoren die een eigen mediabeleid hebben. In deze gevallen dien ik vooraf toestemming te vragen om foto’s te kunnen maken. Soms gelden bovendien beperkingen t.a.v. de tijden waarop een fotograaf aanwezig mag zijn. Daarom is het wenselijk om tijdig contact te hebben. Dan regel ik de formaliteiten en hoeft u zich daar niet druk over te maken.

Last minute

Op het laatste moment een fotograaf nodig? Geen probleem. Neem telefonisch contact op en wellicht kan ik u van dienst zijn.

Bel nu !

+31 6 16 47 56 52