Erik Verheggen fotografie

Welkom bij Erik Verheggen fotografie, fotograaf in West-Brabant (regio Bergen op Zoom) voor bedrijven. Kenmerkend voor mijn werkwijze is een grondige voorbereiding en oog voor detail. Zo krijg je de foto(‘s) die je zoekt.
Zoek je een zakelijke fotograaf? Neem dan zeker contact op en ik bespreek graag jouw wensen en de mogelijkheden om die in te vullen.

Nieuw: Foto aan de muur!

Mijn mooiste foto’s kunnen nu binnen enkele dagen bij jou aan de muur hangen!

Foto aan de muur: Rijksmuseum bij nacht

En zo kan de foto aan de muur er dan uit zien:

Veel van mijn foto’s zijn in zeer hoge resolutie gemaakt, waardoor extra grote afdrukken mogelijk zijn. En die zijn nog steeds haarscherp! Bekijk de hele collectie op de Foto aan de muur pagina. Ook voor bedrijven zijn een aantal mooie foto’s beschikbaar!

Fotografie voor bedrijven

Jouw of jullie doel is het uitgangspunt. Niets meer en niets minder. Helder advies, duidelijke afspraken en snelle resultaten. Dat mag je verwachten van bedrijfsfotografie door Erik Verheggen.

Erik Verheggen is Street View trusted fotograaf

Op de pagina Fotografie voor bedrijven vind je uitgebreide informatie en diverse voorbeelden.

Alle bedrijven zijn welkom! Van multinational tot startende zzp-er. Iedereen krijgt de foto’s die hij/zij wenst.

Als vertrouwde Street View fotograaf kan ik jouw bedrijf op Google Street View goed zichtbaar maken. 

Naast de “gewone” fotografie ben ik gespecialiseerd in het maken van complete interactieve virtuele rondleidingen op basis van 360-graden fotografie.

Nieuw in West-Brabant

In 2008 ben ik in Amsterdam als professionele fotograaf begonnen. In 2022 keerde ik terug naar mijn roots in Hoogerheide, bij Bergen op Zoom.
Op dit moment beschik ik nog niet over een eigen vaste fotostudio. Het is wel mogelijk om op locatie een complete studio op te bouwen voor bijvoorbeeld zakelijke portretfoto’s en productfotografie.

Foto’s in zeer hoge resolutie

Het mogelijk om foto’s in een zeer hoge resolutie van maar liefst 50 megapixels te krijgen. Ideaal voor gedetailleerde vergrotingen van twee meter, of zelfs nog meer!

 

Kijk rustig rond op deze site of neem nu contact op

via telefoon 06 16 47 56 52 of

e-mail erik@erikverheggen.com!

 

Werkgebied

Tot 2022 woonde en werkte ik in Amsterdam. Sinds maart 2022 ben ik gevestigd in Hoogerheide, net ten zuiden van Bergen op Zoom. Mijn werkgebied omvat naast West-Brabant en Zeeland geheel Nederland en België. Maar ook wanneer je elders een fotograaf nodig hebt, ben ik je graag van dienst.
Wacht niet langer en neem nu gelijk contact op via telefoon 06 16 47 56 52 of e-mail erik@erikverheggen.com!

Erik Verheggen fotografie logo