Erik Verheggen fotografie

Welkom bij Erik Verheggen fotografie, uw fotograaf in West-Brabant (regio Bergen op Zoom) voor bedrijven. Kenmerkend voor mijn werkwijze is een grondige voorbereiding en oog voor detail. Zo krijgt u de foto(‘s) die u zoekt.
Bent u op zoek naar een zakelijke fotograaf? Neem dan zeker contact op en ik bespreek graag uw wensen en de mogelijkheden om die in te vullen.

Fotografie voor bedrijven

Uw doel is het uitgangspunt. Niets meer en niets minder. Helder advies, duidelijke afspraken en snelle resultaten. Dat mag u verwachten van bedrijfsfotografie door Erik Verheggen.

Erik Verheggen is Street View trusted fotograaf

Op de pagina Fotografie voor bedrijven treft u uitgebreide informatie en diverse voorbeelden.

Alle bedrijven zijn welkom! Van multinational tot startende zzp-er. Iedereen krijgt de foto’s die hij/zij wenst.

Als vertrouwde Street View fotograaf kan ik uw bedrijf op Google Street View goed zichtbaar maken. 

Naast de “gewone” fotografie ben ik gespecialiseerd in het maken van complete interactieve virtuele rondleidingen op basis van 360-graden fotografie.

Nieuw in West-Brabant

Na vele jaren in Amsterdam als professionele fotograaf actief te zijn geweest, keer ik in 2022 terug naar mijn roots in Bergen op Zoom.
Op dit moment beschik ik nog niet over een eigen vaste fotostudio. Het is wel mogelijk om op locatie een complete studio op te bouwen voor bijvoorbeeld zakelijke portretfoto’s en productfotografie.

Foto’s in zeer hoge resolutie

Vanaf nu is het mogelijk om foto’s in een zeer hoge resolutie van maar liefst 50 megapixels te krijgen. Ideaal voor gedetailleerde vergrotingen van twee meter, of zelfs nog meer!

 

Kijk rustig rond op deze site of neem nu contact op

via telefoon 06 16 47 56 52 of

e-mail erik@erikverheggen.com!

 

Werkgebied

Tot 2022 woonde en werkte ik in Amsterdam. Sinds maart 2022 ben ik gevestigd in Hoogerheide, een dorp ten zuiden van Bergen op Zoom. Mijn werkgebied omvat naast West-Brabant geheel Nederland en Belgiƫ. Maar ook wanneer u in een andere plaats een fotograaf nodig heeft, ben ik u graag van dienst.
Wacht niet langer en neem nu gelijk contact op via telefoon 06 16 47 56 52 of e-mail erik@erikverheggen.nl!

Erik Verheggen fotografie logo