Fotografie voor bedrijven

“Eén foto zegt meer dan 1000 woorden” is nog steeds een waarheid als een koe. Voor al uw presentaties zijn duidelijke representatieve bedrijfsfoto’s noodzaak: o.a. brochures, jaarverslagen, advertenties en op internet. Teksten worden pas gelezen als de beelden aanspreken. Fotografie voor bedrijven is bij mij in vertrouwde handen. Dankzij jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, ben ik goed in staat de behoeftes van de verschillende belanghebbenden te inventariseren. Daarop volgt een concreet en realistisch voorstel, inclusief tijdspad. Doelgerichtheid is in mijn fotografie het uitgangspunt. Graag voeg ik, waar mogelijk, mijn creativiteit toe.

Standplaats: Bergen op Zoom. Actief in heel Nederland, België en daarbuiten.

Meer informatie en voorbeelden van verschillende voorbeelden van bedrijfsfotografie:

 

Bent u toe aan uitbreiding of vernieuwing van uw fotomateriaal, neem dan snel contact op.