Hoewel ik momenteel niet over een eigen fotostudio beschik, heb ik wel alle apparatuur in huis om op locatie een tijdelijke studio te kunnen inrichten. Daarmee is het bijvoorbeeld eenvoudig om op uw locatie zakelijke portretfoto's of productfoto's te maken.

Portretfotografie bij u op locatie

Voor de juiste lampen en achtergrond(en) zorg ik. De grootte van de benodigde ruimte is afhankelijk van wat gefotografeerd gaat worden. Ideaal is een vrij vloeroppervlak van 4 x 5 meter.
Bij voorkeur geen direct zonlicht in de ruimte, of in ieder geval een goede verduistering.
Ideaal is het wanneer de vloer, wanden en plafond neutraal van kleur zijn (wit, grijs of zwart). Felle kleuren kunnen voor een kleurzweem zorgen. In de nabewerking is dat wel te corrigeren. Maar voorkomen is ook hier beter dan genezen.

Pop-up fotostudio voor zakelijke portretfotografie in een grachtenpand

Pop-up fotostudio voor zakelijke portretfotografie in een grachtenpand

Pop-up fotostudio voor zakelijke portretfotografie  in een kantoorruimte

Pop-up fotostudio voor zakelijke portretfotografie in een kantoorruimte

Pop-up fotostudio voor portretfotografie in een foyer

Pop-up studio voor portretten in de hoek van een foyer

 

U ziet het, voor (zakelijke) portretfoto's is zo'n pop-up studio een prima oplossing. Dit heeft ook als groot voordeel dat uw medewerkers niet helemaal naar een externe fotostudio te hoeven gaan. Dat scheelt een hoop tijd!

Productfotografie bij u op locatie

Ook voor productfotografie kan ik een pop-up fotostudio bij u inrichten. Ook hiervoor geldt dat een ruimte zonder direct zonlicht het meest ideaal is. Neutraal gekleurde wanden, vloer en plafond zijn ook prettig. 

Op locatie productfoto's maken is vooral interessant wanneer het om moeilijk te transporteren producten gaat. Of wanneer het om grote aantallen gaat. Onderstaande voorbeelden spreken voor zich.

 

[aan deze pagina wordt nog gewerkt....]

 

 

Heeft u geen geschikte ruimte om een tijdelijke fotostudio in te richten, is het altijd mogelijk om een professionele fotostudio te huren. Ik denk graag met u mee wat de beste oplossing is.