Huwelijksfotografie

Veel fotografen bieden huwelijksfotografie aan. Mijn stijl van huwelijksfotografie kenmerkt zich door een ongedwongen karakter. Verwacht dus geen zware regie van iedere stap die je zet. Met de ongedwongen stijl bedoel ik dat jullie samen met elkaar en de personen die belangrijk voor jullie zijn, de mooiste dag van je leven beleeft. Achteraf krijgen jullie heel veel foto’s om al die mooie momenten te herbeleven. Je zult verbaasd zijn over wat er die dag allemaal gebeurd is, ook buiten jullie blikveld.

Kenmerkend voor deze stijl van fotograferen is dat ik als fotograaf de dag zo min mogelijk probeer te verstoren. Alleen op hele cruciale momenten zal ik (indien gepast) een korte aanwijzing geven. Bijvoorbeeld wanneer de getuigen tekenen. En vanzelfsprekend zorg ik ervoor om op het cruciale “ja” moment op de juiste plek te staan voor een mooie foto, maar zal u niet vragen om dit moment voor de camera nog eens te herhalen.

Mijn oog voor detail blijft gedurende de hele dag waakzaam. Dus als er even iets scheef zit met de kleding of juwelen van het bruidspaar, attendeer ik jullie daar even op. Over het algemeen wordt er door de hele entourage goed op de bruid gelet, maar als je eens wist hoe vaak ik de heren in het gezelschap heb geholpen met de stropdas….

 

Bruidsreportage

Voor de bruidsreportage bespreken we vooraf welke stijl van foto’s jullie mooi vinden. Dit doen we aan de hand van voorbeelden, uit mijn eigen werk en foto’s die overal op internet te vinden zijn. Tijdens het maken van de bruidsreportage zal ik vervolgens wel de leiding nemen, om er voor te zorgen dat de vooraf besproken wensen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

 

Leveringsomvang

Tijdens de huwelijksdag maak ik een zeer groot aantal foto’s. Jullie ontvangen ALLE foto’s in hoge resolutie. De foto’s zijn stuk voor stuk gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd voor belichting, kleur, contrast en uitsnede. U kunt met deze foto’s zelf afdrukken bestellen bij een fotovakcentrale. Dit bespaart aanzienlijk in de kosten in vergelijking met fotografen die u laten betalen per afdruk!!!

De foto’s kunnen ook in een album op internet geplaatst worden. Dit album wordt met een wachtwoord afgeschermd, zodat alleen de mensen aan wie jullie het wachtwoord geven, toegang tot de foto’s hebben.

 

Huwelijksalbum

Desgewenst maak ik samen met jullie een selectie van de foto’s die in een digitaal album geplaatst worden. Voor deze selectie maak ik gebruik van speciale software, waardoor het eenvoudig is om uit een grote serie foto’s een goede selectie te maken. Het album wordt digitaal gemaakt. Alvorens het gedrukt wordt, krijgen jullie het ter controle als digitaal album toegestuurd.

 

Meer weten?

Graag doe ik jullie een prijsopgave, afgestemd op jullie wensen. Neem daarom telefonisch contact op of stuur een e-mail o.v.v. telefoonnummer, zodat ik jullie kan terugbellen. Alvorens jullie besluiten om definitief met mij in zee te gaan, maak ik graag persoonlijk kennis. In dit kennismakingsgesprek bespreken we dan in detail al jullie wensen en ideeën.

 

Voorbeelden huwelijksfotografie

Hieronder een zeer kleine greep uit eerder gemaakte bruiloftsreportages.

 

Nu jullie volop bezig zijn met de planning van jullie trouwdag… hebben jullie al gedacht aan een mooie trouwauto? Op www.jouwtrouwauto.nl staan meer dan 80 prachtige trouwauto’s! Zeker de moeite waard om daar ook even te kijken!