Onroerend goed fotografie t.b.v. makelaars

Als makelaar weet u als geen ander hoe de woningmarkt continu in beweging is. Hoe de markt er ook voor staat, professionele woningfotografie verdient zich altijd terug. Uw advertentie hoeft maar één of twee extra geïnteresseerden te trekken en de investering verdient zich dubbel en dwars terug.

Door nu een paar tientjes extra uit te geven, krijgt u een fotograaf die rustig de tijd neemt om met oog voor detail de gehele woning te fotograferen. Dit is voor uw klant wel zo prettig!

Vooraf krijgt u handige tips om de woning fotoklaar te maken. En tijdens het fotograferen zet ik samen met de bewoners de puntjes op de i.

Ik bewerk de foto’s zelf na, waarbij het eindresultaat altijd realistisch is. Is de eigenaar nog niet helemaal klaar met het wegwerken van schroefgaten en andere kleine klusjes? Geen probleem. Met photoshop is het zo gebeurd.

360-graden foto’s voor Funda

Een extra mogelijkheid om mensen die op zoek zijn naar een woning te interesseren is de 360-graden foto.
Bekijk de voorbeelden op de pagina 360-graden foto.

En de 360-graden foto’s kunnen natuurlijk gecombineerd worden tot een complete virtuele rondleiding.

Hoogtefoto

Een extra hoog standpunt geeft een mooi overzicht van de woning met tuin. Met de speciale hoogtemast is het mogelijk om overal vanuit een hoog perspectief foto’s te maken. Bekijk de voorbeelden op de pagina hoogtefoto.

Bedrijfsonroerendgoed fotografie

Ook voor de fotografie van bedrijfsonroerendgoed ben ik u graag van dienst.

 

Tarief

Neem a.u.b. contact op via 06 16 47 56 52 of erik@erikverheggen.nl voor een prijs op maat en beschikbaarheid op korte termijn.

Inmeten conform NEN 2580

Denkt u er ook aan om een officieel meetrapport van uw woning te laten opstellen? Wanneer u bij mij fotografie bestelt, kan ik zorgen dat gelijktijdig een professionele inmeter meekomt. U ontvangt plattegronden in 2D en 3D, die ook op Funda geplaatst kunnen worden. Ik meet dus niet zelf in, maar laat dit over aan een ervaren bouwkundig specialist.