Portfolio

Op deze pagina staan mijn meest recente instagram foto’s. Dit is een collectie van “vrij werk” en af en toe een foto met de telefoon tijdens het uitvoeren van een opdracht.

Bij de beschrijving van de diverse specialisaties van mijn fotografie staan ook steeds duidelijke voorbeelden van dat onderwerp. Bijvoorbeeld bij woningfotografie, groepsfoto’s en productfoto’s, om er maar een paar te noemen.

De meeste foto’s op mijn instagram zijn zeer hoge resolutie gemaakt (sommige foto’s tot wel 50 megapixels). Professionele afdrukken van deze foto’s kunnen besteld worden. De webshop hiervoor is nog niet gereed… Neem daarom a.u.b. rechtstreeks contact op als u interesse heeft in een afdruk. Afhankelijk van de plaats waar u de foto wilt ophangen, kan ik adviseren welke afwerking het meest geschikt is.

Naast de hieronder getoonde foto’s heb ik een zeer grote collectie met sfeerbeelden van met name Amsterdam. Wanneer u op zoek bent naar één of meerdere specifiek Amsterdamse foto’s, kan ik u hoogst waarschijnlijk van dienst zijn. En wanneer ik de gewenste foto niet in mijn archief heb, kan ik hem altijd nog maken.

Something is wrong.
Instagram token error.

erikverheggen

Follow
Load More