Privéles fotografie

cursus fotografieDan heb je na heel veel vergelijken, wikken en wegen een camera gekocht, kom je er na enige tijd achter dat een mooie camera toch geen garantie is voor mooie foto’s. Maar waar ligt dat nu toch aan?

Er zijn duizenden boeken en cursussen over fotografie geschreven. Vind daartussen maar eens dat boek, wat past bij jouw behoeftes. Daarom gaat privéles fotografie bij Erik Verheggen anders!

Werkwijze cursus fotografie

De privéles fotografie wordt ingericht naar jouw behoeftes. Vooraf bespreken we telefonisch de belangrijkste dingen waar je tegen aanloopt. Via email krijg je een plan van aanpak, gericht is op jouw behoeftes. We beginnen met het bekijken van de foto’s die naar jouw mening niet goed gelukt zijn, terwijl ze juist die foto’s zo belangrijk voor je zijn.

Twee lessen van 1,5 uur zijn vaak genoeg om een heel eind op weg geholpen te worden. De tijd tussen de twee lessen is idealiter twee weken, zodat je voldoende tijd hebt om al het “huiswerk” uit de eerste les uitgebreid te doen.

Na een paar maanden kan het nog slim zijn een opfrisles te nemen.

Prijs

Per les van 1,5 uur is het tarief 45 euro (incl. BTW).

Voor zakelijke lessen graag even contact opnemen voor een offerte op maat.

Benodigdheden

Om aan deze cursus deel te nemen, heb je een camera nodig met handmatige instellingen. Geef bij het eerste contact even het type camera door en ik laat direct weten of de camera geschikt is.

Daarnaast heb je wel een flinke motivatie en de nodige vrije tijd nodig om met alles wat je gaat leren direct aan de slag te gaan!

Binnenkort op vakantie of een belangrijk evenement fotograferen?

Neem dan nu DIRECT contact op. Want je zult na de cursus nog flink moeten oefenen om alles wat je geleerd hebt ook in the heat of the moment te kunnen toepassen. Wat dat betreft is fotografie net als autorijden. Je leert pas echt auto te rijden nadat je het rijbewijs hebt behaald. Wacht dus niet langer en neem direct contact op!

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen, via telefoon 06 16 47 56 52 of email erik@erikverheggen.nl

voorbeeld fotografiecursus