Reproductie

Een oude foto, schilderij, platenhoes, noem maar op, kan veel emotionele waarde hebben. Met een reproductie zorgt u er voor dat deze herinnering niet meer verloren kan gaan!

Bij een professionele reproductie wordt gebruik gemaakt van optimale studiobelichting, waardoor geen ongewenste schitteringen ontstaan. Het digitale bestand wordt vervolgens in Photoshop nabewerkt, zodat de kleuren weer helemaal worden zoals ze ooit bedoeld waren.

Het is mogelijk om uiteindelijk een foto van de reproductie te laten afdrukken of om het digitale bestand te gebruiken in een presentatie.

Reproductie van een oude foto

reproductie van een oude foto

Bruiloft of jubileum

Tijdens een bruiloft of jubileum is het erg leuk om oude kinder- en familiefoto’s weer eens uit de schoenendoos te halen en met een beamer te projecteren tijdens het feest. Naast de reproductie is het ook mogelijk dat ik de hele (digitale) presentatie voor u verzorg. U hoeft alleen nog maar een DVD af te geven aan feestzaal en de rest loopt vanzelf. En zo’n DVD blijft na jaren nog steeds leuk om naar te kijken! Tevens is het mogelijk bijpassende muziek aan de presentatie toe te voegen.