Street View trustedIk ben een vertrouwde Google Street View fotograaf. Voor het maken van de 360-graden foto’s maak ik gebruik van een professionele camera, waardoor de foto’s haarscherp zijn. Geen schimmen en fouten bij de beeldovergangen. Voor Google Street View zijn 360-graden foto’s van minimaal 8,2 megapixels (4K) vereist. Ik lever foto’s van 50 megapixels. En desgewenst kan ik 360-graden foto’s in een nog hogere resolutie maken.

Zie hier enkele voorbeelden van een Google Street View virtual tour die ik voor u kan maken: (Deze links werken goed op een computer, voor mobiele telefoon gebruik de Street View app voor Android of iOS).

Orion College Amstel – Wibautstraat Amsterdam

Van Detschool – IJsbaanpad Amsterdam

Heeft u interesse om uw bedrijf of organisatie ook op Google Maps en Google Street View te tonen? Neem nu contact op en ik informeer u graag over de mogelijkheden:

Telefoon: +31 6 16 47 56 52

email: erik@erikverheggen.nl

 

Lees verder over het laten maken van een 360 graden bedrijfspresentatie op mijn site www.360-bedrijfspresentatie.nl of neem direct contact op.