Funda woningfotografie / interieurfotografie in Amsterdam e.o.

 

De woningmarkt in Amsterdam is continu in beweging. In de huidige markt verdient professionele woningfotografie / interieurfotografie zich direct terug. Uw advertentie hoeft maar één of twee extra geïnteresseerden te trekken en de investering in de fotografie verdient zich vaak meer dan 20 x terug!

Door een paar tientjes extra uit te geven voor een professionele woningfotograaf, krijgt u een fotograaf die ruim de tijd neemt om uw woning in beeld te brengen. Met oog voor detail wordt iedere ruimte gefotografeerd. En zeker zo belangrijk, de verbindingen tussen de kamers worden goed vastgelegd, zodat de potentiële koper of huurder begrijpt hoe de woning in elkaar zit.

Vooraf krijgt u handige tips om de woning klaar te maken voor de fotografie. En tijdens het fotograferen zetten we samen de puntjes op de i.

Ik bewerk de foto’s zelf na, waarbij het eindresultaat altijd realistisch is. Bent u nog niet helemaal klaar met het wegwerken van schroefgaten en andere kleine klusjes? Geen probleem. Met photoshop is het zo gebeurd.

 

Interieurfotografie

Laat uw interieur en de ruimte in uw woning en tuin optimaal tot hun recht komen. Met een hobbycamera is het niet mogelijk dit voor elkaar te krijgen. Voor woningfotografie maak ik gebruik van een speciale lens en alle foto’s worden naderhand met Photoshop geoptimaliseerd voor belichting, contrast en kleur.

Tevens is het mogelijk om gelijktijdig met het fotograferen uw woning exact te laten opmeten. Dit zorgt voor mooie 2D en 3D plattegronden en een betrouwbare bepaling van het woonoppervlak volgens de geldende normen.

 

360-graden foto

Een extra mogelijkheid om mensen die op zoek zijn naar een woning te interesseren is de 360-graden foto.
Bekijk de voorbeelden op de pagina 360-graden foto.

 

Hoogtefoto

Een extra hoog standpunt geeft een mooi overzicht van de woning met tuin. Met de speciale hoogtemast is het mogelijk om overal vanuit een hoog perspectief foto’s te maken. Bekijk de voorbeelden op de pagina hoogtefoto.

 

Makelaar

Wellicht maakt uw makelaar zelf foto’s. Bekijk eens kritisch op Funda het verschil tussen de foto’s die uw makelaar nu gebruikt en mijn portfolio woningfotografie (aan het begin van deze pagina). De meeste makelaars hebben er geen moeite mee, of stellen het zelfs op prijs, wanneer u zelf een fotograaf kiest. Het is uiteindelijk ook ik het belang van de makelaar dat u de beste kwaliteit foto’s heeft!

 

Verkoopstyling

Wanneer u zelf al aanvoelt dat het met goed opruimen en herschikken van meubels waarschijnlijk niet gaat lukken om uw woning optimaal te presenteren, is het mogelijk om een professionele woningverkoopstylist in te schakelen. Hierbij kan ik u adviseren.

 

Videopresentatie

Naast de diashow presentatie die hierboven getoond wordt, is het ook mogelijk om een videopresentatie van uw foto’s te maken. Deze video kunt u plaatsen op Facebook, Youtube, Vimeo, enzovoort. Makelaars kunnen deze video ook eenvoudig op hun eigen website plaatsen.

 

Geoptimaliseerd voor Funda

De foto’s worden geleverd in het formaat dat is aanbevolen door Funda. De foto’s kunnen alleen door een NVM makelaar op Funda geplaatst worden. Sommige NVM makelaars bieden een laag tarief voor enkel het plaatsen op Funda.

Andere populaire sites om uw woning op te adverteren zijn:
Jaap.nl
Huislijn.nl
Huizenzoeker.nl
Marktplaats.nl
Zoekallehuizen.nl
Pararius.nl
Vbo.nl

en natuurlijk de gangbare social media.

Desgewenst kunnen de foto’s (zonder meerprijs) ook geleverd worden in drukwerkkwaliteit.

 

Tarief

Soort woning aantal foto’s tarief (excl. BTW) *
Appartement < 100 m2 circa 20 € 169,-
Appartement ≥ 100 m2 circa 25 € 189,-
Woning met tuin < 120 m2 circa 25 € 199,-
Woning met tuin < 200 m2 circa 30 € 219,-
Vrijstaande woning < 300 m2 zo veel als nodig € 249,-
Vrijstaande woning > 300 m2 zo veel als nodig € 299,-

 * tarief is inclusief reiskosten tot 25 km om postcode 1060SM (Amsterdam Nieuw-West). Voor grotere afstanden is de bijdrage in de reiskosten € 0,49 per km.

 

Bestellen

Neem a.u.b. contact op via 06 16 47 56 52 of erik@erikverheggen.nl om te informeren naar beschikbaarheid op korte termijn of om direct uw opdracht te plaatsen.

 

Inmeten conform NEN 2580

Denkt u er ook aan om een officieel meetrapport van uw woning te laten opstellen? Wanneer u bij mij fotografie bestelt, kan ik zorgen dat gelijktijdig een professionele inmeter meekomt. U ontvangt plattegronden in 2D en 3D, die ook op Funda geplaatst kunnen worden.

 

Bed and Breakfast

Ook voor uw Bed and Breakfast is het belangrijk om mooie foto’s te hebben.
Op deze websites kunt u foto’s van mijn hand vinden: *

 

* : Niet alle foto’s op de genoemde websites hoeven van mijn hand te zijn