360 graden foto

Een bijzondere manier om uw woning te presenteren: de 360 graden foto. Hierin is in 1 foto de gehele ruimte rondom gefotografeerd, zoals in onderstaande voorbeelden is te zien. Als aanvulling op de interieursfoto’s die u op Funda plaatst, zorgt de 360-graden foto er voor dat u (tegen meerbetaling aan Funda, dat wel) hoger in de zoekresultaten komt en meer mensen uw woning zullen bekijken.

Een 360-graden foto kan in zeer hoge resolutie gemaakt worden. Klik op onderstaande voorbeelden voor weergave in zeer hoge resolutie.

360 graden foto 360 graden foto

 

Volledig 360×180 graden panorama

Bij bovenstaande voorbeelden is een stukje van het plafond en de vloer niet zichtbaar. Voor de meeste woningen is dat geen probleem. Het maakt de navigatie in de foto op Funda bovendien prettiger.

Wanneer een woning of locatie echt volledig in beeld gebracht moet worden, is ook mogelijk een volledig 360×180 graden panorama te maken, zoals deze voorbeelden laten zien:

 

 

Bovenstaande panorama’s zijn volledig 360 graden. Zelfs het statief is niet te zien.

Het is ook mogelijk om uw 360-graden foto in een gratis online presentatie te tonen:
(Tips: experimenteer met de full screen weergave en hoge resolutie 2048p instelling. In- en uitzoomen kan met scrollwiel. Gebruik muis om rotatiesnelheid aan te passen.)

360 graden productfotografie

Het is ook mogelijk een productfoto middels 360-graden technologie te maken. Kijk daarvoor op de pagina 360 graden productfoto.