Een bijzondere manier om uw woning te presenteren: de 360-graden foto. De ruimte wordt volledig rondom gefotografeerd, alsof je er midden in staat.

Vaak wordt één 360-graden foto als aanvulling op de interieurfoto’s op Funda plaatst. Hierdoor komt uw woning hoger in de zoekresultaten en bereikt u meer potentiële kopers. (Voor het plaatsen van een 360-graden interieurfoto op Funda worden door Funda extra kosten berekend).

Complete virtuele rondleiding met meerdere 360-graden foto’s

Door meerdere 360-graden interieurfoto’s aan elkaar te koppelen, kunnen potentiële kopers de gehele woning goed bekijken. Aan zo’n presentatie kan extra informatie toegevoegd worden, zodat een complete virtuele rondleiding ontstaat. Deze maak ik vaak voor bedrijven, musea, galeries, winkels, enzovoort.
Op mijn site 360‑bedrijfspresentatie.nl zijn diverse voorbeelden van 360-graden bedrijfspresentaties te vinden.
 

Superieure kwaliteit

360 graden bedrijfspresentatieDe 360-graden foto’s die ik maak zijn van superieure kwaliteit. Hoe dat kan? Door gebruik te maken van een spiegelreflexcamera met zeer hoge resolutie, in combinatie met een speciale fish-eye lens en aangepaste statiefkop. Om één 360-graden foto te maken, maak ik minimaal 9 foto’s. Soms zelfs 45 foto’s, om slechts één 360-graden foto te maken. Deze foto’s worden in speciale software naadloos aan elkaar geplakt. Dat is toch net even wat anders dan een kant en klaar camera met twee 180-graden lenzen. Bij dit soort camera’s zijn de overgangen tussen de twee afzonderlijke foto’s waar het beeld uit is opgebouwd toch duidelijk te zien. Aan u de keuze…

Meer weten over de achtergrond van de techniek van het maken van 360-graden foto’s? Kijk hier.

360-graden productfotografie

Het is ook mogelijk een productfoto middels 360-graden technologie te maken. Kijk daarvoor op de pagina 360 graden productfoto.