Dit is een voorbeeld van een complete woningpresentatie. Zowel bij verkoop of verhuur heeft u maar een kans voor een goede eerste indruk! Investeer daarom nu een beetje extra voor het beste resultaat!

De complete woningpresentatie bestaat uit fotografie, video en een virtuele rondleiding.

De basis blijft natuurlijk fotografie. Daarmee wordt de eerste interesse opgewekt van een potentiële koper of huurder. Als de interesse is gewekt, geeft de video een goede kijk op hoe ruimtes er uit zien die niet in één foto te vatten zijn.

Ongeveer 15 jaar geleden ontstond het gebruik van 360-graden foto’s op Funda. Kwalitatief was het beeld toen nog niet. Het werd vooral als instrument gebruikt om een hogere plaats in de weergave op Funda te krijgen. Ondertussen is de kwaliteit van 360-graden fotografie zo verbeterd, dat er hele goede virtuele rondleidingen mee samengesteld kunnen worden.

Met een virtuele rondleiding ziet de potentiële koper of huurder de woning helemaal compleet. Het uit beeld houden van een beschadigde muur is onmogelijk. Dus dit is een hele eerlijke en vertrouwenwekkende manier van presenteren.

Vanwege corona veiligheid en/of bij zeer grote belangstelling van potentiële kopers is een virtuele rondleiding ook ideaal.

Hieronder een voorbeeld van zo’n complete fotopresentatie:

 

Op video ziet deze woning er zo uit:

 

En dit is de virtuele rondleiding:

probeer bovenstaande vijf knoppen eens!

Meer voorbeelden van virtuele rondleidingen staat op mijn website www.360-bedrijfspresentatie.nl

 

Wilt u meer weten over zo’n complete woningpresentatie?

Neem nu direct contact op via erik@erikverheggen.nl of telefoon 06 16 47 56 52 en u ontvangt snel een voorstel op maat!